رئالیتیشوی بریم بسازیم که روزهای فرد ساعت ۲۳ از آنتن شبکه یک سیما پخش میشود، با هدف بررسی کاستیها و مشکلات روستانشینان شمال استان خوزستان، راهی جنوب کشور شده است.
مجید عزیزی، یکی از کارگردانان رئالیتیشوی «بریم بسازیم» که فصل سوم آن، روزهای فرد ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه یک سیما میرود در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فصل تازه این برنامه گفت: تنها تفاوت فصل سوم «بریم بسازیم» با فصلهای پیشین برنامه این است که خانواده یعنی خانمها و بچهها به شخصیتهای اصلی برنامه اضافه شدهاند تا به مناطق مورد نظر سر بزنند. علت این مساله نیز تعامل ما با خانوادههایی بود که در برنامه حضور دارند.
او با اشاره به اینکه فصل سوم رئالیتیشوی «بریم بسازیم» در سه روستای شمال خوزستان یعنی روستای دوبندار شهرک امام رضا، روستای خماط شوش و روستای پامنار دزفول ضبط شده است درباره علت انتخاب این لوکیشین بیان کرد: تیم پژوهشی برنامه مناطق مختلفی را مد نظر قرار میدهد که هرکدام باید مشخصات خاص خود را برای فیلمبرداری داشته باشند. شمال خوزستان نیز از میان چندین گزینه موجود انتخاب شد.
کارگردان «ایرانزاد» درباره چالشهای ساخت برنامه در شمال خوزستان بیان کرد: تیم تولید بریم بسازیم اواخر سال ۱۴۰۰ به خوزستان رفتند. در آن بازه زمانی، بارندگی بسیار شدیدی در استان خوزستان وجود داشت که فیلمبرداری را برای ما سخت کرد، این مساله حتی در برنامه نیز مشخص است؛ بسیاری از تصاویر مهآلود است و آب و هوا بارانی است.
عزیزی درباره نکات مثبت استان خوزستان نیز عنوان کرد: جمعیت استان خوزستان از سه قومیت بزرگ فارس، لر و عرب تشکیل شده است که بهعنوان ویژگی منحصر بهفرد آن شناخته میشد. ما نیز در برنامه سعی کردیم این سه قومیت را پوشش دهیم.
این کارگردان درباره چگونگی یافتن سوژههای حاضر در برنامه اظهار کرد: پیش از تولید برنامه، یک تیم پژوهشی متشکل از کارگردان، نویسنده، سوژهیاب و… به محل مورد نظر میرویم، آنجا نیز توسط رابطهای محلی با مردم صحبت میکنیم، آنها افرادی را به ما معرفی میکنند، ما نیز سوژههای مورد نظر را میبینیم و از میان آنها به انتخاب میپردازیم تا در برنامهریزی تولید و سناریو آورده شوند. اولویت ما برای انتخاب از میان سوژهها نیز جذاب بودن، متفاوت بودن آن با سوژههای قبلی، نحوه تعاملشان و علاقهشان برای شرکت در برنامه است.
کارگردان مستند مسابقه ضد گلوله درباره همکاری با یک کارگردان دیگر در برنامه تصریح کرد: مهدی ماهان نیز در فصل اول «بریم بسازیم» به عنوان کارگردان در کنار تیم تولید بود و مصطفی آتشمرد از فصل پیش با ما همراه شد. اکثر رئالیتیشوها توسط ۲ یا سه نفر، کارگردانی میشوند چراکه در این گونه برنامهها نیازمند تدوین موازی هستیم پس کارگردان باید در همه بخشها حضور داشته باشد. قطعاً هماهنگیهای لازم از قبل انجام میشود، در حین تولید و پس از آن نیز با یکدیگر در ارتباط هستیم پس مشکلی از نظر هماهنگی بهوجود نمیآید.
او در پایان درباره تاثیر «بریم بسازیم» و لازمه ساخت آن تاکید کرد: هر برنامهای همراه با تاثیراتی است که «بریم بسازیم» نیز مستثنا نیست. این برنامه میتواند به مردم الگو گرفتن از کسب و کارهای موجود را نمایش دهد. همچنین در این فصل مرکز نیکوکاری «بریم بسازیم» ایجاد شده است تا از مردم از طریق آن بتوانند به سوژههای مرد نظر کمک کنند و با آنها در ارتباط باشیم.
شما هم می توانید در مورد این مطلب نظر خود را ثبت کنید
Δ
روستا یا منطقه خود را ثبت کنید تا کاروان «بریم بسازیم» در منطقه ی شما حاضر باشند.